2020-12-17 15:02:42• hírek • Bede Emőke

Átvették megbízólevelüket a Szatmár megyei képviselők és szenátorok

A Közigazgatási Palotába voltak hivatalosak csütörtökön mindazok a Szatmár megyei politikusok, akiknek a december 6-ai parlamenti választásokon sikerült elegendő szavazatot gyűjteniük ahhoz, hogy a következő négy évben szenátorként vagy képviselőként tevékenykedhessenek.

Turos Lóránd és Alexandru Robert Zob szenátorok, valamint Magyar Lóránd, Nagy Szabolcs, Radu Mihai Cristescu, Adrian Cozma és Radu Panait képviselők Radu Bud prefektus, Altfatter Tamás alprefektus, Pataki Csaba megyei tanácselnök és Kereskényi Gábor polgármester jelenlétében vehették át Grigore Surd bírótól a négyéves mandátumról szóló megbízólevelet.


A szenátorok és képviselők által elnyert pozícióhoz első körben a kormánybiztos gratulált, majd arra biztatta őket, hogy a parlamentben úgy végezzék munkájukat, mintha egyetlen pártot, a szatmáriak pártját képviselnék. A parlamenti tagok válaszként mindenkit biztosítottak arról, hogy mindvégig a megye fejlesztéséért fognak dolgozni, és a megyei és helyi önkormányzatokkal együttműködve támogatják majd a már futó, illetve a még ezután beinduló projekteket is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: